Slaninu nakrájíme na drobné kostičky, osmahneme, přidáme na kostičky nakrájený lančmít, přidáme kečup, worcesterskou omáčku, osolíme, opepříme a osmahneme. Pak přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a také ji lehce osmažíme. Podáváme se slaným pečivem. Připravený lančmít potřeme hořčici.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
21. srpna 2016
Pikantní lančmít
200 g lančmítu, 60 g slaniny, lžička worcesterské omáčky, lžička kečupu, pepř, sůl, 2 cibule, 30 g hořčice
Slaninu nakrájíme na drobné kostičky, osmahneme, přidáme na kostičky nakrájený lančmít, přidáme kečup, worcesterskou omáčku, osolíme, opepříme a osmahneme. Pak přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a také ji lehce osmažíme. Podáváme se slaným pečivem. Připravený lančmít potřeme hořčici.
Slaninu nakrájíme na drobné kostičky, osmahneme, přidáme na kostičky nakrájený lančmít, přidáme kečup, worcesterskou omáčku, osolíme, opepříme a osmahneme. Pak přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a také ji lehce osmažíme. Podáváme se slaným pečivem. Připravený lančmít potřeme hořčici.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat