Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
7. srpna 2016
Nivová polévka se šlehačkou
Brambory oškrábeme, nakrájíme na pokud možno stejně velké kousky a dáme vařit spolu s oloupanou a pokrájenou cibulí. Mezitím si nastrouháme nivu. Když jsou brambory měkké, vsypeme ji do polévky a přilijeme šlehačku. Necháme přejít varem, osolíme, opepříme a podáváme sypané sekanou pažitkou. Na talíř servírujeme připravené těstoviny, zdobíme dvěmi lžícemi zakysané smetany a opečenou slaninu.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat