25. srpna 2016

Kuřecí prsíčka se zeleninou a kefírem

500 g kuřecích prsíček, 400 g salátových okurek, 300 g rajčat, 150 g čerstvých žampionů, 50 g sójových klíčků, 40 g rostlinného tuku, 1 hlávkový salát, 3 dl kefíru, 2 lžíce sekaných bylinek (pažitka, petrželka, kerblík, bazalka, estragon), 1 lžíce citronové šťávy, sůl, pepř
Kuřecí prsíčka osolíme, opepříme a na tuku pečeme doměkka. Na talíře vkusně upravíme listy hlávkového salátu, kolečka nakrájených okurek, dílky rajčat, plátky čerstvých žampionů, kopičku sójových klíčků a na plátky nakrájená upečená kuřecí prsíčka. Kefír ochutíme citronovou šťávou, sekanými bylinkami, solí a pepřem, promícháme a přelijeme přes nakrájená kuřecí prsíčka a zeleninu na talíři.

Žádné komentáře:

Okomentovat