½ kg hovězího masa,olej,cibule,česnek,feferonky,anglická slanina,hladká mouka,sůl,pepř,majoránka,červená paprika,sýr na strouhání,kysané zelí
Bramborak: 1 kg strouhaných brambor,3 vejce,150 g hladké mouky, sůl,pepř,majoránka,česnek,,tuk na pečení,anglická slanina
Na oleji osmahneme do zlatova cibulku s anglickou slaninou a zaprášíme mletou paprikou. Přidáme na kousky nakrájené hovězí maso, feferonky, osolíme, opepříme a za občasného míchání a podlití dusíme ve vlastní šťávě.Měkké maso dochutíme majoránkou, česnekem, solí a pepřem. Podáváme s bramborákem plněným studeným kysaným zelím. Vše sypeme strouhaným sýrem.Ze surovin zamícháme těsto a na pánvi pečeme bramboráky velikosti talíře.
Žádné komentáře:
Okomentovat