13. července 2016

Louisanská směs

250 g masa (kuřecí, hovězí, vepřové),1 velká cibule nebo 2 malé červenou a bílou,nebo pórek,3 rajčata,kukuřice,hrst hub (sušené), olivy,oříšky nebo mandle,slunečnicová semínka,olivový olej,provensálské koření,tabasco, ostrý kečup
Maso rozkrájené na kousíčky orestujeme pak přidáme cibuli a (již namočené) houby, po zrůžovění přidáme všechny ostatní ingredience (kukuřici, rajčata, olivy, oříšky, mandličky, slunečnicová semínka, provensálské koření). Necháme vypařit šťávu. Rozmícháme tabasco s kečupem a vodou v níž jsme máčeli  houby a zalijeme maso v pánvi a krátce prohřejeme. Podáváme s čímkoliv, nejlépe s rýží, těstovinami nebo opečenými brambory s kořením. Vhodný je též rajčatový salát.

Žádné komentáře:

Okomentovat