800 g vepřové pečeně na roládu, sůl, pepř, 1 paprikový lusk, 2 cibule, 50 g prorostlé slaniny,2 lžíce rajského protlaku, 4 lžíce oleje, 2 lžíce kečupu
Plát masa na roládu osolte a opepřete (1 lžička soli a ½ lžičky pepře). Paprikový lusk rozkrojte na čtvrtky, odstraňte jádra, omyjte a nakrájejte na kostičky. Vše smíchejte s rajským protlakem, osolte a opepřete. Náplň rozprostřete na plát masa a srolujte. Pevně omotejte nití a svažte. Maso položte do vhodného pekáče, potřete olejem a dejte do horké trouby. Obracejte častěji, aby se stejnoměrně opeklo, během pečení podlévejte. Deset minut před dopečením
potřete pečeni kečupem.
potřete pečeni kečupem.
Žádné komentáře:
Okomentovat