10. července 2016

Cikánská pečeně s paprikovou náplní

800 g vepřové pečeně na roládu, sůl, pepř, 1 paprikový lusk, 2 cibule, 50 g prorostlé slaniny,2 lžžíce rajského protlaku, 4 lžžíce oleje, 2 lžžíce kečupu
Plát masa na roládu osolte a opepřete (1 lžžička soli a ½ lžžičky pepře). Paprikový lusk rozkrojte na čtvrtky, odstraňte jádra, omyjte a nakrájejte na kostičky. Všše smíchejte s rajským protlakem, osolte a opepřete. Náplň rozprostřete na plát masa a srolujte. Pevně omotejte nití a svažžte. Maso položžte do vhodného pekáče, potřete olejem a dejte do horké trouby. Obracejte častěji, aby se stejnoměrně opeklo, během pečení podlévejte. Deset minut před dopečením
potřete pečeni kečupem.

Žádné komentáře:

Okomentovat