Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
4. června 2012
Kapr v marinádě
600 g kapra, 150 g kořenové zeleniny, 50 g sterilovaného
hrášku, 50 g cibule, 200 g majolky, 1 dl mléka, citrón, sůl, ocet
Zeleninu
nakrájíme na nudličky, cibuli na kolečka a vložíme do osolené vody s octem.
Spolu se zeleninou vaříme porce ryby doměkka. Majolku zředíme mlékem, přidáme
zeleninu, hráček, ochutíme citrónem. Polijeme porce ryby a necháme v chladnu
proležet.
Žádné komentáře:
Okomentovat