Na másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli,
přidáme kari a minutu smažíme. potom vmícháme nastrouhanou petržel, nakrájená
rajčata, kokosové mléko a po 15 minutách dušení i rybu pokapanou citrónovou
šťávou. Vše zalijeme jogurtem a 20 minut zapečeme. Podáváme s rýží.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
23. května 2012
Tchajwanský kapr na kari
800 g kapra, 3 lžíce másla, 2 cibule, 3
rajčata, kořenová petržel, lžička kari, lžíce kokosového mléka, 2 lžíce
citrónové šťávy, 3 lžíce jogurtu, sůl
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat