Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
11. dubna 2012
Vaječné topinky Pikant
chléb na topinky
(asi 2dny starý), 3 vejce, sůl (popř.Vegeta), koření na maso (Gyros, grilovací
apod.), dle chuti, česnek ( třeba granulovaný), pepř, kečup, střední cibuli,tuk na opečení
Vejce rozšleháme, osolíme a
okořeníme (včetně česneku). Plátky chleba namáčíme ve vajíčkách a mírně
opečeme. Ještě teplé je namažeme kečupem a posypeme nadrobno nakrájenou cibulí.
Pro zvýšení pikantnosti lehce popepříme a ihned podáváme.
Žádné komentáře:
Okomentovat