Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
27. dubna 2012
Vaječná pomazánka s pažitkou
svazek pažitky, 100 g krémového sýru, 80 g Maggi Majonézy, jablko,
cibule, 2 vejce, citrón Svazek pažitky nakrájíme, smícháme s krémovým
sýrem, Maggi Majonézou, nastrouhaným jablkem, malou nadrobno nakrájenou
cibulkou a 2 rozkrájenými natvrdo uvařenými vejci.Ochutíme citrónem, osolíme .
Žádné komentáře:
Okomentovat