Na sádle osmažíme
do sklovita nahrubo nakrájenou cibuli. Přidáme na nudličky nakrájené maso,
osolíme, opepříme a orestujeme. Přidáme na nudličky nakrájenou kuřecí šunku,
směs prohřejeme a odstavíme. Nastrouháme sýr. Do šálku vyklepneme vejce, lehce
osolíme a rozmícháme. Na sádle opečeme plátky chleba, které po odkapání
(osušení v papírové utěrce či ubrousku) lehce pomažeme máslem. Znovu prohřejeme
masovou směs, přidáme rozmíchaná vejce a za stálého míchání necháme srazit. Hotovou
směs klademe na připravené horké topinky, sypeme nastrouhaným sýrem a podáváme. /Možno použít
libovolné minutkové maso a libovolnou kvalitní uzeninu./
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat