Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
2. dubna 2012
Pikantní pomazánka
60 g Flory, 120 g měkkého tvarohu, rajče, 20 g cibule, zelená paprika,
plnotučná hořčice, sůl, sladká paprika, petrželka
Floru utřeme s měkkým tvarohem do pěny, přidáme hořčici a sůl. Rajčata
a papriku (ne rajčinovou) omyjeme, z papriky odstraníme zrníčka a obojí
nakrájíme na malé kostičky. Vmícháme do tvarohové pěny a dobře promícháme.
Žádné komentáře:
Okomentovat