Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
3. dubna 2012
Mrkvový salát s jablky a rajčaty
500 g mrkve, 2 jablka, 2 rajčata, 2 lžíce citrónové
šťávy, lžíce moučkového cukru, bílý jogurt, sůl
Očištěnou mrkev nastrouháme na širší nudličky, přidáme oloupaná také na
nudličky nakrájená rajčata a jablka. Přidáme cukr citrónovou šťávu, mírně
osolíme a přimícháme jogurt. Salát lehce promícháme, necháme proležet a
vychlazený podáváme.
Žádné komentáře:
Okomentovat