Maso nakrájíme na
plátky, naklepeme, vydatně potřeme česnekem a proložené petrželkou v několika
vrstvách necháme několik hodin uležet. Potom maso osolíme, opepříme a pečeme na
roštu. Podáváme s hořčicí. Použijeme-li jiné maso než vepřové, potřeme je před
naložením olejem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
16. března 2012
Transylvánské vepřové plátky
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat