Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
31. března 2012
Svíčkové řezy po Japonsku
4
řezy ze svíčkové (asi po 200 g), 6 lžic sójové omáčky, 1 dl suchého bílého vína, 1 dl suchého sherry, 2 lžíce
medu, pár kapek octa ze sherry
Mírně naklepané maso
vložíme do marinády, zakryjeme a dáme na 10 hodin do chladničky. Dobře okapané
maso grilujeme po každé straně asi 4 minuty a podáváme s rýžovým salátem.
Žádné komentáře:
Okomentovat