Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
29. března 2012
Palačinky se zmrzlinou
400 g
kompotovaných hrušek,0, 5 l zmrzliny vanilkové, 20 g mandlí, 300 g čokolády
Tenké palačinky složíme do šátečku a obložíme
kompotovanou hruškou nakrájenou na plátky.Přidáme kopeček vanilkové zmrzliny a přelijeme zahřátou čokoládovou
omáčkou.Posypeme opraženými mandlemi
nakrájenými na tenké lupínky.Ihned
servírujeme.
Žádné komentáře:
Okomentovat