Maso smícháme s drobně nakrájenou cibulí, vejcem, ochutíme paprikou, solí a zahustíme strouhankou. Dobře propracujeme a tvarujeme koule, rukou zploštíme na placičky. Mezi dvě placičky vložíme plátek sýra, obalíme plátkem slaniny a spíchneme párátky. Smažíme v rozpáleném tuku po obou stranách a podáváme s brambory a růžičkovou kapustou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
25. listopadu 2011
Slaninove hnizda
400 g mletého vepřového masa, 150 g plátků anglické slaniny, 100 g tvrdého plátkového sýra, vejce, cibule, lžíce strouhanky, mletá paprika, sůl
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat