Z másla a mouky vymícháme světlou jíšku, zředíme vývarem a povaříme na hustší kaši. Do vychladlé zamícháme žloutky, ochutíme kořením, vmícháme krkovici a petrželku. Podle potřeby zahustíme strouhankou, osolíme. Tvarujeme karbanátky, namáčíme je v rozšlehaných bílcích a klademe na prkénko posypané strouhankou, obalíme ve strouhance. Smažíme na oleji nebo na sádle (jsou chutnější).
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
14. listopadu 2011
Karbanátky z uzené krkovice
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat