Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
6. září 2010
Zapékané držky
600 g drštěk, 100 g šunky (šunkový salám, anglická slanina nebo podobná uzenina podle chuti), česnek, 2 dl bílého vína, podravka, bešamelová omáčka
Dršťky uvaříme s podravkou, nakrájíme na proužky asi 2 cm dlouhé, smícháme s nakrájenou šunkou, zalijeme bílým vínem a a dáme do troubu asi na 20 minut zapéct. Podáváme zalité bešamelovou omáčkou a s chlebovým toastem.
Žádné komentáře:
Okomentovat