4 krůtí steaky /jeden 150 g/, 250 g žampionů, kostička smetanového taveného sýru, 2 dl smetany, 2 lžíce sekané petrželové natě, margarín na pečení, sůl, pepř, těstovinová vřeténka jako příloha
Steaky lehce naklepeme, okořeníme solí a pepřem. Opečeme je z kažé strany 3 minuty na margarínu, pak je vyjmeme a uložíme do tepla. Očištěné žampióny nakrájíme na kostičky a opečeme je na výpeku z masa dokud se z nich nevydusí přebytečná voda. Poté k houbám přidáme kostku tav. sýru a smetanu. Zahříváme tak dlouho než se rozpustí sýr. Když je sýr rozpuštěný přidáme pokrájenou pet.nať. Omáčku dochutíme podle chuti solí a pepřem a přeléváme s ni steaky. Podáváme s těst.vřeténky.
Žádné komentáře:
Okomentovat