Brokolici rozdělíme na růžičky. Přelijeme ji vroucí osolenou vodou a 4 minuty blanšírujeme. Změklou brokolici slijeme a propláchneme chladnou vodou. Necháme ji okapat. Mozzarellu nakrájíme na malé kostičky. Brokolici usekáme a smícháme se sýrem. Přidáme tvaroh a směs pikantně dochutíme solí a pepřem. Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Vymastíme zapékací mísu a na dno rozprostřeme zhruba 1/4 rajčat. Posypeme bazalkou. Neuvařené cannelloni naplníme brokolicovou nádivkou a hezky jeden vedle druhého je vyrovnáme do mísy. Překryjeme zbývajícími rajčaty a posypeme parmezánem. Dáme do trouby a pečeme asi 30 minut.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat