1,5 kg vepřové kýty, sůl, pepř, vepřové sádlo, zeleninové lečo, cukr, sojová omáčka, kečup
Vepřovou kýtu,osolíme,opepříme.Do kastrolu dáme vepřové sádlo,dvě střední cibule,necháme zesklovatět přidáme kýtu, kterou postupně osmahneme po obvodě. Přidáme dvě skleničky zeleninového leča 2 x 800 gr a dáme do trouby péci. Během pečení obracíme a doléváme ho.vývar. Doba pečení 1,30 hod. Pokud je maso měkké, vyjmeme a lečo zahustíme bramborovou moučkou, kterou rozmícháme s e studenou vodou, přidáme sojovou omáčku dle chuti přisladíme, přidáme kečup,špetku glutasolu.Jako přílohu podáváme rýži na jakýkoliv způsob.
Žádné komentáře:
Okomentovat