Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
24. srpna 2010
Moravská čína
200 g kuřecího masa, 150 g čalamády /v tomatě/, 100 g naložených žampionů, olej, sůl,pepř, chilli, sojová omáčka, glutasol, worchestr
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, prudce osmahneme na rozehřátém oleji, osolíme, opepříme, přidáme čalamádu a žampiony, podlejeme vodou nebo vývarem a sojovou omáčkou.Dochutíme chilli, glutasolem a worchestrem. Podáváme s rýží.
Žádné komentáře:
Okomentovat