Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
27. srpna 2010
Čertovské houby
300 g tvrdších hub, 50 g másla, 150 ml smetany, lžíce plnotučné hořčice, lžíce kečupu, lžíce sojové omáčky, lžíce citronové šťávy, špetka soli, pepře, muškátu
Houby nakrájíme na plátky a podusíme na másle. Z ostatních surovin připravíme omáčku, kterou zalijeme houby, zamícháme a ještě 20 minut dusíme za občasného míchání. Podáváme s toasty a pivem.
Žádné komentáře:
Okomentovat