Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
16. srpna 2010
Brambory s cibulí
1 kg brambor, 2 velké cibule, 2 lžíce sádla, sůl, pepř, na špičku nože muškátový oříšek, 3 vajíčka, několik lžic smetany
Brambory nakrájíme, promícháme s cibulí, vložíme do pekáče. Rozšlehaná vajíčka můžeme smíchat se smetanou a směsí brambory polejeme. V zakrytém pekáči pečeme 50 minut při 200 stupních.
Žádné komentáře:
Okomentovat