Pánev na přípravu fondue vymažeme česnekem, nalijeme do ní víno a citronovou šťávu a přisypáváme jemně strouhaný sýr. Když se začne rozpouštět, přidáme ve víně rozkvrdlanou škrobovou moučku, pálenku, sůl, koření a dále vaříme. Pro dosažení krémovité konzistence můžeme přidat trochu másla. Sýrovou hmotu udržujeme stále horkou. Namáčíme v ní nakrájenou veku nebo chleba. podává se s bílým vínem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
30. července 2010
Sýrová dobrota
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat