Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
24. června 2010
Staročeský brambora
0,5 kg oloupaných syrových brambor, 0,2 kg kyselého zelí, 0,1 kg slaniny nebo špeku, 2 vejce, sůl, koření do mletých mas, hladkou mouku na zahuštění dle potřeby
Brambory nastrouháme a zelí nakrájíme na menší kousky. Slaninu nakrájíme na malé kostičky. Vše smícháme a nalijeme na vymaštěný pekáč. Pečeme asi dvacet minut. Pak krájíme na čtverce.Výborné teplé i studené k dobrému vínu.
Žádné komentáře:
Okomentovat