Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
21. června 2010
Pivovarské brambory
1 kg brambor, 500 g cibule, 100 g anglické slaniny, 3 dl světlého piva, 125 ml smetany, pepř, sůl, máslo
Do vymazané zapékací misky dáma vrstvu na plátky nakrájených brambor, pokladema tankými plátky cibule a anglické slaniny. Pokryjeme další vrstvou brambor, vše zalijeme smetanou rozšlehanou s pivem, solí a pepřem a bez pokličky pečeme asi 1 hodinu.
Žádné komentáře:
Okomentovat