1/2 kg vuřtů nebo měkkého salámu, 2 velké cibule, 3 kyselé okurky, 2 dl majolky
na marinádu povařit : 1 lžíce plnotučné hořčice, 2 lžíce oleje, 2 lžíce octa, 2 lžíce kečupu, 1/2 lžičky pepře, 1 lžíce worcestrové omáčky, 1-2 lžičky cukru, troška soli
na marinádu povařit : 1 lžíce plnotučné hořčice, 2 lžíce oleje, 2 lžíce octa, 2 lžíce kečupu, 1/2 lžičky pepře, 1 lžíce worcestrové omáčky, 1-2 lžičky cukru, troška soli
Uzeninu, cibuli a okurky nakrájíme, zalijeme marinádou a necháme v ledničce do druhého dne uležet. Po uležení smícháme s majolkou.
Žádné komentáře:
Okomentovat