Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
17. května 2010
Hovězí guláš se strouhaným chlebem
600 g hovězího masa, 3 lžíce sádla nebo oleje, 2 velké cibule, 2 stroužky česneku, 4 rajčata, 2 lžíce strouhaného chleba, 400 ml masového vývaru z kostky nebo vody, mletá červená paprika, sůl, pepř
Maso nakrájíme na kostky a na sádle opečeme. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, mletou papriku, utřený česnek a krátce podusíme. Pak přidáme oloupaná a na čtvrtky nakrájená rajčata, strouhaný chléb, koření a vývar. Dusíme doměkka.
Žádné komentáře:
Okomentovat