Do bůčku prořízneme kapsu a kůži na povrchu rozřízneme na kostičky. Do připravené kapsy naplníme nádivku, kterou jsme si připravili z rohlíku nakrájeného na kostičky a zvlhčeného mlékem, ze žloutků, másla, česneku a koření. Nakonec vmícháme vyšlehaný sníh z bílků. Naplněnou kapsu sešijeme nebo spíchneme grilovací jehlou, osolíme a okořeníme staročeským kořením. Dáme péct na 1 a 1/2 až 2 hodiny.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
6. května 2010
Bůček s nádivkou
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat