Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
22. dubna 2010
Těstoviny s pórkem
velký pórek, 40 dkg libového vepřového nebo kuřecího masa na nudličky, olej, vegetu, pepř, 800 g-1000 g těstovin (kolínka, fleky, nebo vrtulky a pod.)
Na oleji orestujeme maso, mírně podlejeme a dusíme do měkka.Těstoviny uvaříme.Když je maso měkké přidáme na kolečka nakrájený pórek, dochutíme pepřem a vegetou, smícháme s těstovinami a podáváme.
Žádné komentáře:
Okomentovat