Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
14. dubna 2010
Ostrá masová směs
300 g roštěnky, 300 g vepřové kýty, 2 lžice oleje, 3 cibule, 5 lžic kečupu, 400 g sterilované lečo, česnek, pepř, sladká paprika, pálivá paprika, worčestr, sůl
Maso nakrájíme na nudličky, osmažíme na oleji, po 2 minutách přidáme cibuli,zpěníme, potom přidáme sladkou a pálivou papriku, kečup, lečo, sůl, dusíme, okořeníme česnekem, pepřem, worčestrem a podáváme. Příloha hranolky nebo rýže.
Žádné komentáře:
Okomentovat