Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
14. dubna 2010
Masový dort
0,5 kg vepřového, 0,5 kg kuřecího, 0,5 kg hovězího, 20dkg slaniny, 20dkg šunky, 20dkg plátkového sýra, 10dkg strouhaného sýra,250 ml smetany, koření dle chuti
Do zapékací mísy překládáme jednotlivé druhy masa a sýru dle nápaditosti a okořeněné dle chuti. Necháme zapéct cca.1 hod. Poté zasypeme strouhaným sýrem a zalijeme smetanou a necháme 10 min dopéct. Doporučená příloha opečené brambory s bazalkou.
Žádné komentáře:
Okomentovat