Maso nakrájet na plátky,mírně naklepat. Do misky smícháme ostatní ingredience. Maso společně s marinádou vkládáme do zavařovacích sklenic. Přiklopíme víčkem a dáme asi na týden do lednice uležet. Smažíme na pánvi v oleji. Přílohy : hranolky, krokety, tatarka.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
22. dubna 2010
Masové plátky
1 kg masa (vepřové, krůtí, kuřeci), 4 vajíčka, 4 lžíce solamylu, 4 stroužky česneku, 2 lžičky pepře,2 lžičky soli, 2 lžičky worchestru, 2 lžičky hořčice
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat