Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
14. dubna 2010
Masová směs ze žampiony
500 g vepřová kýta , 500 g svíčková , 500 g drůbeží svalovina, 120olej,10grilovací koření, 10karí koření, 150žampiony čerstvé, 150feferóny sterilizované, 500hlavkový salát
Vepřové,drůbeží a maso ze svíčkové nakrájíme na nudličky,okořeníme a zprudka opečeme na oleji. Po chvilce restování přidáme ostatní suroviny a dorestujeme a dochutíme,hlávkový salát nakrájený na nudličky lehce vmícháme těsně před podáváním.
Žádné komentáře:
Okomentovat