Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
16. dubna 2010
Krabí salát
krabí tyčinky, porek , bílý jogurt, pepř, sůl, červená kápie, může být i jakákoli paprika,pažitka
Krabí tyčinky nakrájíme na menší kousky,porek nakrájíme na kolečka,kápii nadrobno,vmícháme bílý jogurt a dochutíme solí, pepřem a pažitkou můžeme jíst.Doporučila bych nechat salát 30 minut uležet v lednici a konzumovat s tmavým chlebem.
Žádné komentáře:
Okomentovat