Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. dubna 2010
Jahody s kozím sýrem
450 g čerstvých jahod, 100 g kozího sýra, 1 svazek rucolly, 50 g aceta balsamica, 50 g medu, 4 malé kopečky jahodovéhosorbetu, snítka máty
Jahody nakrájíme na měsíčky a poklademe je do talíře na lístky rucolly. Kozí sýr nakrájíme na měsíčky a poklademe na jahody. Aceto balsamico vyšleháme s medem a pokapeme jím jahody. Přidáme kopeček sorbetu a ozdobíme mátou.
Žádné komentáře:
Okomentovat