Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
30. dubna 2010
Dobrota z borůvek
500 g mražených borůvek, 1 lžíce másla, sklenka vody, 2 dl sladké smetany, 50 g cukru, 2 lžíce mletého perníku, mletá skořice, citronová kůra
Borůvky propereme, posypeme cukrem, přidáme máslo, trochu vody a vše rozvaříme. Směs zahustíme perníkem, smetanou a nakonec okořeníme skořicí a citronovou kůrou. Hustým, chutným a voňavým žahourem poléváme knedlíky.
Žádné komentáře:
Okomentovat