Levinky vyčistíme a přes noc namočíme v mléku. Po té je vyjmeme,opláchneme a osušíme a obalíme v mouce se smíchaným grilovacím kořením a špetkou soli. Zprudka opečeme na pánvi na lžíci oleje.Vložíme do pekáčku a posypeme nakrájenými houbami,pórkem a zalijeme smetanou.Dáme péci do trouby (150-200 °c)na 30 minut.Poté zasypeme strouhaným sýrem a dáme dopéci do růžova.Příloha je cokoliv kromě knedlíků.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
11. března 2010
Vepřové ledviny zapekané
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat