Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
16. března 2010
Krevety na česnekovém másle
500 g větších krevet,4-6 stroužků česneku,1 chilli paprička,2 lžíce oleje,2 lžíce másla,šťáva z 1/2 citronu, 2 lžíce petrželky,sůl, pepř
Na rozehřátém másle a oleji orestujeme plátky česneku a najemno nakrájenou chilli papričku. Přidáme oloupané krevety, které 6 minut po obou stranách osmažíme. Osolíme, opepříme a pokapeme citronovu šťávou. Před podáváním sypeme petrželkou
Žádné komentáře:
Okomentovat