Omytého a očištěného kapra rozporcujeme, osušíme, osolíme, okořeníme mletým černým pepřem, posypeme drceným kmínem a narovnáme na dvě vrstvy alobalu, aby šťáva nevytekla. Takto připraveného kapra obložíme pokrájenými očištěnými brambory, pokrájenými očištěnými rajčaty, na nudličky nakrájenými zeleninovými paprikami, které jsme zbavili jádřinců, a přiměřeně pokapeme olejem. Potom důkladně zabalíme, vložíme do vyhřáté trouby, oheň zmírníme a upečeme doměkka. Podáváme posypané nadrobno nasekanou zelenou petrželovou natí. Jako přílohu můžeme servírovat bramborové hranolky nebo bramborovou kaši.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
16. března 2010
Kapr v alobalu
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat