V osolené vodě uvaříme cibuli a brambory a dobře rozmixujeme. Vložíme kousky rybího masa, rajský protlak a na mírném ohni vaříme doměkka. Před koncem vaření přidáme oba druhy papriky rozpuštěné v sádle. Polévku ozdobíme na nudličky nakrájenou paprikou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
29. března 2010
Halászlé
3 cibule, 4 brambory, 1 kg rybího masa, 2 lžíce rajského protlaku, 1 lžička sladké papriky, 1 lžička pálivé papriky, 2 lžíce sádla, sůl, 2 papriky na ozdobu
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat