Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
2. března 2010
Dabelské azu
1/2 kg vepřové kýty,sterilované lečo,česnek podle chuti,3 ks sterilovaná okurka, 4 lžíce sojové omačky,chilli,solamyl
Maso nakrájíme na malé kousky a z prudka usmažíme, přidáme lečo a prohřejeme, okurku nakrájíme na malé kousky a přidáme spolu se sojovou omačkou. Dále přidáme čili a česnek zahustíme solamylem. Podáváme s rýží nebo hranolkami.
Žádné komentáře:
Okomentovat