Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
31. března 2010
Česneková polevka s bramborami a slaninou
1,5 l vody, 300 g brambor,30 g slaniny, 50 g cibule, 3 - 4 stroužky česneku, 1 masox Brambory nakrájené na kostičky dáme vařit do vody, přidáme na rozškvařené slanině orestovanou nakrájenou cibuli, kostku masoxu, utřený česnek se solí, kmín, pepř a vaříme až jsou brambory měkké. Podáváme s osmaženým chlebem nakrájeným na kostičky.
Žádné komentáře:
Okomentovat