Vařené brambory – pomačkat, brambory oloupané - nastrouhat na struhadle, lalok příp. buček - nakrájet na kostičky a osmažit v pánvi, cibule - nastrouhat na struhadle, 4 ks vejce, 10 dkg krupička, sůl, pepř, 1 dcl olej, vše smíchat Pekáč vymazat olejem, vysypat strouhankou, vložit těsto asi 5 cm hrubá vrstva, polít olejem asi 2 dcl. Pečeme 1,5 hod v troubě na 200°C . Po upečení nakrájet na čtverce a polit hřibovou omáčkou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
2. března 2010
Bramborová pochoutka
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat