Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
22. února 2010
Nové brambory s tvarohem
1 kg nových brambor,120 g másla,1/2 kg tvarohu na strouhání,kmín,snítka zelené petrželky,sůl
Oškrábané a omyté brambory uvaříme ve slané vodě s kmínem a petrželkou.Potom je scedíme a necháme 2-3 minuty dojít.Na talířích brambory posypeme strouhaným tvarohem a polijeme rozehřátým máslem .Podáváme k nim zeleninové saláty .
Žádné komentáře:
Okomentovat