Praktická Kuchařka

Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.

20. prosince 2018

Vánoční punč

›
Vánoční punč 3 KL černého čaje., 4 PL medu., 2 PL zázvorového sirupu., 350 ml jamajského rumu., 2 PL cukru., 2 karamboly Černý čaj zalijem...
16. prosince 2018

Meruňková marmeláda

›
kg vypeckovaných meruněk., balíček (25 g) želírovacího přípravku., KL kyseliny citronové., 500 g cukru Meruňky rozmixujeme a propasírujte p...

Malinová marmeláda

›
kg malin (očištěných)., 5 g kyseliny citronové., 350 g cukru., ovocného cukru nebo přiměřené množství umělého sladidla vhodného k zavařován...

Jahodovo meruňková marmeláda

›
500 g jahod (očištěných)., 500 g meruněk., 500 g cukru., balíček (25 g) želírovacího přípravku Jahody omyjte, nechte okapat, odstopkujte, n...

Jahodovo jablečná marmeláda

›
750 g jahod (očštěných)., 250 g jablek (očištěných, bez jádřinců)., balíček (20 g) želírovacího přípravku., 1,15 kg cukru Jahody omyjte, ne...

Jahodovo citronová marmeláda

›
5 citronů rozkájených na dílky., asi 750 g jahod (dohromady kg očištěného ovoce)., balíček (500 g) želírovacího cukru., podle chuti4 PL bílé...

Broskvová marmeláda s rumem

›
kg vypeckovaných broskví., balíček (20 g) želírovacího přípravku., kg cukru., 4 PL rumu (80%) Broskve nakrájejte na kousičky, rozmixujte a ...
23. listopadu 2018

Fazolky s paprikou

›
1/8 l octa., 14 g soli., 35 g cukru., 6 tabletek umělého sladidla., větší červenou papriku., 1,5 kg zelených fazolových lusků Nejprve si př...

Houby v octě

›
Na nakládání použijeme jen malé, zdravé a tvrdé hříbky. Po očištění je propláchneme studenou vodou a vaříme několik minut ve slané vodě. Vyb...

Chřest -konzervace

›
Chřest je choulostivá zelenina, a proto na sterilováni potřebujeme čerstvě natrhaný s tvrdými hlavičkami. Opatrně ho oloupeme a dáme do vody...
‹
›
Domovská stránka
Zobrazit verzi pro web
Používá technologii služby Blogger.