Do vlažného mléka cukr a droždí, nechat nabobtnat, přidáme vše ostatní důkladně promícháme a necháme v teple půl hodinu spočinout. Koláče plníme tvarohem, potřeme žloutkem, pečeme do růžova.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
16. ledna 2017
Koláče z dvou mouk
250 g mouka polohrubá, 250 g mouka hladká, 10 lžiček cukru krystal, 3 žloutky, 1/4 l mléka, 1 dl oleje, 5 g droždí, špetka soli
Do vlažného mléka cukr a droždí, nechat nabobtnat, přidáme vše ostatní důkladně promícháme a necháme v teple půl hodinu spočinout. Koláče plníme tvarohem, potřeme žloutkem, pečeme do růžova.
Do vlažného mléka cukr a droždí, nechat nabobtnat, přidáme vše ostatní důkladně promícháme a necháme v teple půl hodinu spočinout. Koláče plníme tvarohem, potřeme žloutkem, pečeme do růžova.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat