Všechny suroviny smícháme a vypracujeme těsto. Necháme ho 2 hodiny odležet v chladu. Poté ho vtlačíme do kruhové formy. Na těsto poskládáme ovoce do vějíře (banány, kiwi, jahody, jablka, maliny). Čím více je ovoce pestřejší, tím je koláč hezčí a chuťově lepší.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
16. ledna 2017
Francouzský letní koláč
200 g polohrubé mouky, 100 g práškový cukr, 100 g másla, 3 žloutky, citronová kúra
Všechny suroviny smícháme a vypracujeme těsto. Necháme ho 2 hodiny odležet v chladu. Poté ho vtlačíme do kruhové formy. Na těsto poskládáme ovoce do vějíře (banány, kiwi, jahody, jablka, maliny). Čím více je ovoce pestřejší, tím je koláč hezčí a chuťově lepší.
Všechny suroviny smícháme a vypracujeme těsto. Necháme ho 2 hodiny odležet v chladu. Poté ho vtlačíme do kruhové formy. Na těsto poskládáme ovoce do vějíře (banány, kiwi, jahody, jablka, maliny). Čím více je ovoce pestřejší, tím je koláč hezčí a chuťově lepší.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat